Het volledige team zit in een positieve spiraal

Ludovic Robeet begon zijn seizoen in Etoile de Bessèges. Hij heeft een zeer goed persoonlijk rapport. Ludo die deel uitmaakte van twee ontsnappingen is zeer tevreden met het collectief resultaat dat behaald werd. Het Bingoal-WB-team is zeer trots dat het al een zege mag markeren alsook dat het een echte rol heeft gespeeld in een peloton met wereldklasse.

 

Ludovic Robeet. “We hebben een zeer positief resultaat geboekt vanaf onze start van het seizoen, in de GP La Marseillaise met 5e plaats van Arjen Livyns, en in de Etoile de Bessèges waar we in drie ontsnappingen zaten. De 5e plaats van Milan Menten is ook niet onaardig en vooral de overwinning in de 2e etappe van Timothy Dupont spreekt boekdelen. Allemaal in een wedstrijd met de wereldtop aan de start! Persoonlijk respecteerde ik de instructies en in die context sloot ik me aan bij twee ontsnappingen, in de 2e en in de 4e etappe. Ik zou, zoals ik eerder aankondigde, dit seizoen mijn kaart willen trekken, maar Bessèges was niet het juiste moment om dat te doen, met in het bijzonder niet erg gunstige qua finale voor mij. Dus speelde ik mijn rol als teamgenoot. Mijn eerste ontsnapping was gemakkelijk te beheersen. De tweede was ingewikkelder, ik begon net iets te laat met Dries De Bondt maar de drie mannen voor ons stonden waren gelukkig aan het wachten. Ik kende wat ongeluk door mechanische problemen, maar ik had veel kracht verbruikt in de eerste etappes en het ontbrak me aan een beetje frisheid aan het einde. Hoe dan ook, Filippo Ganna was de sterkste van de 4e etappe. Ik concludeer uit Bessèges dat mijn vorm veel beter is dan tijdens de andere starts van het seizoen. Ik sta nog niet aan de top maar voel het resultaat van het goede winterwerk al. Onze eerste week koersen en onze goede resultaten zorgden voor een geweldige sfeer in het team. We hadden niet verwacht dat we zo vroeg in het seizoen zouden winnen, maar de overwinning van Dupont brengt ons in een zeer positieve spiraal voor de rest van het programma. De rest van mijn programma leidt me naar Classica Almeria en vervolgens naar de start van het seizoen in België. “

Etoile de Bessèges Uitslagen – Foto’s