“We zullen een goede trein hebben”

Boris Vallée heeft zijn goed gevoel terug gevonden. Boris was out voor enige tijd wegens een ernstige val tijdens de Ronde van Hongarije in augustus 2020, de Bingoal-WB-sprinter had een ernstige blessure aan zijn bekken en had tijd nodig om zijn gezondheid weer op te bouwen. Het seizoen 2021 belooft veelbelovend te worden voor de Luikse renner die zich wil tonen.

Boris Vallée. “Mijn bekkenbreuk in de Ronde van Hongarije is verteerd, ik klom geleidelijk de helling op, zonder etappes over te slaan. Ik heb alles gegeven om weer op het niveau te komen. In december heb ik met een paar teamgenoten een eerste stage in Spanje gedaan. De lange januari-stage in Altea markeert het tweede deel van mijn voorbereiding op de start van het seizoen 2021. Het doel is om in deze maand januari, die in het teken staat van intensief werk, een nieuw niveau te bereiken. Mijn doel is om in goede vorm te komen voor de start van het seizoen, zoals in 2020, en ik voel dat ik op de goede weg ben. Vorig jaar had ik in een ontsnapping in Kuurne-Brussel-Kuurne een goede instelling getoond. Mijn test is vergelijkbaar met die van vorig jaar op hetzelfde moment. Ten opzichte van vorig jaar heb ik wat meer specifieke doelen in mijn agenda gezet. Voor 2021 ben ik blij met de komst van Timothy Dupont die ik altijd naar de overwinning bracht toen we nog samen bij Wanty zaten. De ontmoeting met Stanislaw Aniolkowski de Poolse kampioen is ook zeer aangenaam. We hebben ook een aantal goede neo-profs die kunnen helpen bij het bouwen van een trein waarmee we kunnen concurreren met de beste teams. Ik ben erg enthousiast voor het seizoen 2021.”