Eten onder controle met LogMeal

>>> Française versie <<

Onze partner Log maaltijd is zeer attent op het eten van Bingoal WB-lopers. “LogMeal is de beste oplossing voor real-time vermogensregeling " legt onze performance-directeur Jon Wiggins uit. “LogMeal maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), computervisie en deep learning. Met een eenvoudige foto detecteert en herkent LogMeal voedsel, gerechten en dranken, en geeft het zijn voedingsinformatie - 35 indicatoren van micro- en macronutriënten. » De doelstellingen van deze samenwerking zijn het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten die de prestaties van hardlopers maximaliseren en hen motiveren om een ​​actieve rol te spelen in hun gezondheid.

Voordelen voor hardlopers

Met LogMeal kunnen hardlopers hun dieet digitaal zelf controleren. Het platform slaat alle voedselinnames op, registreert ze in de vorm van een voedingsdagboek en classificeert ze per dag en per maaltijd, ontbijt, lunch, tussendoortje en diner. LogMeal geeft ook alle gerechtinformatie weer, inclusief ingrediënten, hoeveelheden en meer dan 30 indicatoren voor micro- en macronutriënten.

LogMeal berekent de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in energie (kcal), koolhydraten (g), eiwitten (g) en lipiden (g). Elke hardloper kan op elk moment van de dag zijn dagelijkse bijdragen die hij nog nodig heeft visualiseren: hij kan zo weten hoe zijn dagelijkse voedingsdoelstellingen evolueren en wat er nog moet gebeuren om ze te bereiken. LogMeal geeft ook aan of doelen zijn overschreden. Al deze informatie stelt de hardloper in staat om zijn voedselconsumptie te analyseren en daarop aan te passen.

Zo geeft LogMeal informatie over voedingsindicatoren waar hardlopers nog nooit aan hebben gedacht en die nu essentieel zijn voor hun sportprestaties en uithoudingsvermogen.

Dankzij LogMeal verfijnen hardlopers hun voedingsgewoonten op een zeer belangrijke manier: ze kunnen beter controleren hoe ze moeten eten op verschillende tijdstippen van het jaar, tijdens de training, tijdens het voorseizoen, voor de wedstrijd, op de wedstrijddag…. Met LogMeal kunnen ze hun herstel na het sporten verbeteren en stroomlijnen.

Voeding verwijst naar de voedingsstoffen in voedsel en het proces dat in het lichaam plaatsvindt na inname ervan. Het is een van de belangrijkste pijlers van onze algehele gezondheid. Een goed gepland dieet heeft een positieve invloed op de sportprestaties en helpt sneller te herstellen en vermindert het risico op blessures.

Voordelen voor de performance manager van Bingoal WB

Dankzij het LogMeal-platform weet Jon Wiggins, prestatiedirecteur van Bingoal WB, altijd en overal wat hardlopers eten. “Het is een geweldige oplossing om eenvoudig alle hardlopers te volgen, om te zien waar ze staan ​​in hun dagelijkse voedingsdoelen. Op het platform kunnen ze specifieke doelen stellen, afbeeldingen en voedingswaarden bekijken van wat hardlopers eten of drinken, maaltijdaanbevelingen doen en hun voortgang volgen. »