UITRUSTING 2024

APPARATUUR FIETSEN

MERAK SCHIJF 2024

Sinds 2021 is het Italiaanse bedrijf De Rosa onze “fiets” partner. De Rosa, een familiebedrijf dat in 70 zijn 2023ste verjaardag viert, combineert traditie en toekomst. Onze renners evolueren op de De Rosa "Merak", de racefiets bij uitstek, die lichtheid, reactievermogen en rijcomfort garandeert. Deze racemachine heeft een ultralicht carbon frame gegoten met moderne EPS-technologie, volledig geïntegreerde kabelgeleiding voor een strak uiterlijk en een nog nauwkeuriger rijgedrag.

Van Rosa: “Deel uitmaken van de teams die door De Rosa worden gesponsord, betekent deel uitmaken van een uniek toekomstgericht team waarin de atleten de meest waardevolle hulpbron zijn. »

VBEZOEK DE WEBSITE

QASAR | PREMIE | MAGNETEN | SPYD | ARTAX

REPENTE is gevestigd in Veneto, Noord-Italië, in de belangrijkste industriële gebieden voor fietsen. De zadels zijn 100% handgemaakt in Italië. Het bedrijf combineert de beste materialen en technologieën om de prestaties van de fietser te verbeteren. Lichtheid en comfort vinden hun synthese in Artax, Prime 3.0, Spyd 3.0, Quasar Cr 2.0 en Magnet. De Repente-zadels die Bingoal WB-fietsers helpen om competitief te zijn in alle soorten competities. 

BEZOEK DE SITE

MIURA TC37/TC47/TC67 SCHIJF
GAURO LENTICULAIR - TS87 SCHIJF

Na het uitvoeren, in samenwerking met de mecaniciens van ons team, van alle noodzakelijke tests voorafgaand aan het seizoen, levert onze partner URSUS, een Italiaans bedrijf gevestigd in Vicentino, ons de beste wielen om aan de behoeften van onze rijders te voldoen.
Met de "MIURA TC37" en de "MIURA TC47", met zijn medium velg ontworpen volgens de aerodynamica van het NACA 0027-profiel, kun je maximale prestaties ontwikkelen op alle terreinen.
Het ontwerp van de "Miura TC67" velg zorgt ervoor dat het wiel stabiel blijft in zeer sterke windomstandigheden.
Voor de tijdrit zijn de "GAURO Lenticular" en het voorwiel "TS87 Disc" de beste keuze.

VBEZOEK DE WEBSITE

FUSION 5-PRESTATIES

160 jaar geschiedenis... In 1853 vestigde Hiram Hutchinson, een Amerikaan die in Frankrijk woonde, zich in Chalette-sur-Loing, kocht het patent voor rubbervulkanisatie van Charles Goodyear en creëerde het merk Hutchinson.
Onze partner Hutchinson stelt zijn jarenlange ervaring ten dienste van onze lopers. De band "FUSION 5 Performance" optimaliseert comfort, grip, levensduur, lekbestendigheid en lichtheid. Onze rijders profiteren van banden met verschillende secties, 25 mm, 28 mm en 30 mm, waardoor ze de beste keuze hebben voor de verschillende soorten cursussen.

BEZOEK DE SITE

KATALYSATOR RACE SCHIJFROTOR CL 140 mm - Schijf 34rs

Onze partner SwissStop is er trots op om ons Bingoal WB-team al enkele jaren te ondersteunen. “Wedstrijdwielrennen speelt een zeer belangrijke rol in onze onderzoeks- en ontwikkelingsstudies”, zegt hij. SwissStop biedt onze lopers essentiële uitrusting voor hun veiligheid:
• - RS 34 remblokken (stil remmen onder alle omstandigheden, lange levensduur)
• - Catalyst Race CL 140 mm remschijf (UCI goedgekeurd)
• - Catalyst Pro CL 140 mm remschijf (UCI goedgekeurd).

VBEZOEK DE WEBSITE

2INKRACHT | INSPIREREN | RONDE RINGEN | ALDHU KRUKARMEN

ROTOR ontwerpt en monteert vermogensmeters, cranks, ovale en ronde kettingbladen, trapassen, cassettes, groepensets en accessoires voor wielrenners. ROTOR Bike Components is één van de beste merken in zijn sector op de markt, een must binnen het peloton. In bijna 30 jaar geschiedenis heeft ROTOR overwinningen behaald in de drie grote rondes, in de grootste klassiekers, zoals Parijs-Roubaix, in de wereldkampioenschappen in alle disciplines. 

BEZOEK DE SITE

WIELLAGER | BALHOOFDLAGER | ONDERSTEUNING | KATROL DERAILLEUR

“Alleen het beste voor iedere fietser”

Premium producten garanderen optimale prestaties. Deze garantie wordt verleend door CEMA, fabrikant van hoogwaardige lagers voor de fietsindustrie. Met kleine onderdelen echt het verschil maken, dat is onze bijdrage aan het behalen van geweldige resultaten

VBEZOEK DE WEBSITE

KEO 2 MAX KOOLSTOF

Het pedaal is het hele verhaal van LOOK, het bewijs van zijn knowhow. Met zijn grote steunoppervlak van 500 mm² en zijn composietlichaam biedt het LOOK-pedaal toegang tot geavanceerde technologie die volledige krachtoverbrenging mogelijk maakt. De spanning past zich met verontrustende eenvoud aan van 8 tot 12. Onze fietsen zijn uitgerust met het KEO 2 MAX CARBON pedaal. Een garantie voor efficiëntie voor ons team!
Look Cycle International is een bedrijf gevestigd in Nevers, in het Franse departement Nièvre: het is vooral erkend voor automatische pedalen.

VBEZOEK DE WEBSITE

OMNIA STUURTAPE PU DOLCE PLUGGEN

VBEZOEK DE WEBSITE

PB ROCKO CARBON BIDONHOUDER
BLIK BORRACCIA KEBEA 5500ml
TRAINERPAK VOOR THUIS-T DIRECT

Onze partner ELITE is een Italiaans bedrijf dat bestaat uit mensen met een passie voor fietsen. ELITE levert al bijna veertig jaar state-of-the-art producten voor de tweewielerwereld.


DE ELITE: "Sinds 1979 zijn we gespecialiseerd in het onderzoek naar en de productie van trainingsrollers, bidons, bidonhouders voor op de fiets."

VBEZOEK DE WEBSITE

RIJDER S800

BRYTON biedt professionele rijders al vele jaren de beste GPS-fietscomputer. "Het was een genoegen om dit jaar onze samenwerking met het Bingoal WB-wielerteam te lanceren en we kijken ernaar uit om het komende seizoen nauwer samen te werken", zegt Bryton.
De RIDER S800 verlegt de grenzen van wat rijders mogen verwachten van hun GPS-fietscomputers. Het is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen om al zijn technologische potentieel volledig te optimaliseren. De RIDER S800 heeft een groot 3,4-inch kleuren touchscreen, met hoog contrast geschikt voor gebruik buitenshuis. Het beschikt over een uitzonderlijke batterijduur van 36 uur naast geavanceerde functies, waaronder compatibiliteit met slimme hometrainers...

BEZOEK DE SITE

APPARATUUR TECHNIEK

PR.R LIJN

Frans Verbeeck, voormalig professioneel hardloper, met name Belgisch kampioen in 1973, richtte in 1977 zijn bedrijf VERMARC SPORT op. "We gaan de beste wielerkleding ter wereld ontwikkelen", hij gooit. Ruim 40 jaar later is VERMARC SPORT een echt "concept" in het wielerpeloton. Het merk ondersteunt ons Bingoal WB-team sinds 2016 op het gebied van sportartikelen. "Onze nadruk op duurzaamheid en prestatie sluit perfect aan bij de ambities van het team om op hoog niveau te presteren."

VBEZOEK DE WEBSITE

WINST & WINST AERO HELMEN
SKAL & NEBO GLAZEN

Onze ervaring en onze garantie. Al 25 jaar ontwerpt SPIUK de beste accessoires om oplossingen te bieden voor alle soorten fietsers: degenen die zich met hart en ziel aan hun sport wijden, maar ook voor degenen die tijd vinden om hun passie te bevredigen.

Om Bingoal WB uit te rusten, hebben we enkele van onze vlaggenschipproducten gekozen.

We hebben een PROFIT-helm in neongeel op maat gemaakt, onze meest premium helm die ventilatie, esthetiek en veiligheid combineert. Het is uitgerust met het BOA-systeem, magnetische sluiting en interne Incage-structuur. Een Skala-bril, met een enkele, omhullende lens, maakt de SPIUK-look compleet en zal het team over de hele wereld vergezellen.

BEZOEK DE SITE

JOMA is een van de "historische" partners van het Bingoal WB-team. Het bedrijf, gevestigd in Oost-Vlaanderen, is bij ons sinds onze oprichting in 2011. JOMA rust onze ruiters en al ons personeel uit met "vrijetijds"kleding.

JOMA, internationaal sportmerk met zijn roots in Spanje. JOMA bestaat al 55 jaar en is aanwezig in meer dan 110 landen. We hebben een breed assortiment aan producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. JOMA is gespecialiseerd in buiten- en binnensporten zoals voetbal, rugby, atletiek, wielrennen, zwemmen, fitness, zaalvoetbal, basketbal, volleybal en handbal. JOMA rust 8 Olympische Comités, nationale federaties en meer dan 300 professionele teams uit.

VBEZOEK DE WEBSITE

EVO-DISRUPTOR 8

Sinds 1992 worden DeFeet sokken en accessoires gedragen voor meerdere overwinningen in de Tour de France, Parijs-Roubaix, Ronde van Vlaanderen en Wereldkampioenschappen. Het Bingoal WB-team draagt ​​het DeFeet EVO-assortiment sokken, waaronder de EVO Disruptor. Uitgebreide windtunneltesten hebben bewezen dat de EVO Disruptor de meest aerodynamische sok in de wielersport is, waardoor rijders tot wel acht watt aan vermogen kunnen besparen.

Naast prestaties en comfort is DeFeet een wereldleider in het gebruik van milieuvriendelijke vezels en productiemethoden. DeFeet hoogwaardige absorberende sokken gebruiken Repreve-vezels gemaakt van gerecyclede flessen. In 2023 zullen DeFeet-wollen sokken worden gemaakt van de fijnste merinowol in overeenstemming met de RWS-certificering (Responsive Wool Standard) naar de hand van de klant, de eerste voor elk bedrijf en nog een primeur voor DeFeet.

DeFeet-producten zijn te vinden in de beste winkels en op defeet.com. Internationale bestellingen zijn welkom als er geen lokale dealer beschikbaar is.

BEZOEK DE SITE

HERSTEL | REBOOTS GAAN

“Herstel is alles!” "We weten dat de juiste regeneratiemethoden een aanzienlijk prestatievoordeel betekenen. Het REBOOTS-team werkt voortdurend om herstelbroeken en -laarzen van de hoogste kwaliteit in Europa aan te bieden. Door constante monitoring van hun producten en ondersteuningsteam in Duitsland en Europa kunnen ze een hoge kwaliteit garanderen , technische ondersteuning en individueel advies.

VBEZOEK DE WEBSITE

REINIGING | ONDERHOUD | SMERING | VET | BESCHERMING | MASSAGE

MORGAN BLUE is al vele jaren bij ons. Het merk biedt 53 glij- en onderhoudsproducten en 15 massageproducten. MORGAN BLUE produceert smeermiddelen, vetten, reinigings- en onderhoudsproducten voor de fiets in alle omstandigheden en voor alle seizoenen. Voor hardlopers biedt MORGAN BLUE zijn assortiment verwarmende oliën per seizoen, toiletartikelen en crèmes op basis van natuurlijke ingrediënten.

VBEZOEK DE WEBSITE

VOEDING | ENERGIEGEL | ENERGIEREPEN | HERSTEL | SUPPLEMENTEN

SANAS is sinds 2024 onze sportvoedingspartner. Dit Belgische merk werd opgericht in 1985 en heeft daardoor door de jaren heen een grote expertise en knowhow opgebouwd.

Van pre-workout tot post-run, Sanas heeft alle producten die nodig zijn om onze hardlopers voor, tijdens en na het sporten te ondersteunen. Zo kunnen zij onder alle omstandigheden optimaal blijven presteren en het beste uit zichzelf halen.

Door hun assortiment supplementen dragen ze ook bij aan de algemene gezondheid buiten het fietsen.

VBEZOEK DE WEBSITE

MECHANICA GEREEDSCHAP

Al meer dan 100 jaar worden FACOM-instrumenten gebruikt door professionals in enkele van de technisch meest veeleisende industrieën. Met de kwaliteit die u van een superieur Frans product verwacht, helpen onze tools technici om op het snijvlak van de technologie te werken. Sinds dit jaar zijn ze een integraal onderdeel geworden van het onderhoud van onze fietsen.

VBEZOEK DE WEBSITE

HOGEDRUKREINIGING

Elektrisch gereedschap van HiKOKI is ontworpen om eenvoudig, comfortabel en veilig te zijn voor professionals. In hun uitgebreide assortiment bieden zij ook hogedrukreinigers met een krachtige motor aan. Ze verwijderen gemakkelijk hardnekkig vuil en aanslag, waardoor onze fietsen schoon blijven. Door hun compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp zijn ze gemakkelijk te hanteren. We zijn er trots op om Hikoki tot onze partners te mogen rekenen.

VBEZOEK DE WEBSITE

DE AUTO'S VAN SPORTMANAGEMENT

Volvo XC40
"GEMAAKT IN BELGIË"

Wielerlegende Peter Van Petegem bracht Bingoal WB in contact met D'Hondt nv, officieel Volvo-dealer met vestigingen in Aalst, Zottegem en Oudernarde. Sinds 1960 staat de familie D'Hondt in voor de verkoop en het onderhoud van het sterke Zweedse automerk, een zeer ruim aanbod jong gebruikte Volvo Slekts en de volledige ontzorging van de Volvo-klant.

D'Hondt levert 11 gloednieuwe Volvo XC40's om Bingoal WB veilig door de race te loodsen. Het zijn zowel handmatige als automatische T2-benzinemotoren in effen zwart, allemaal geproduceerd in België (Gent), en natuurlijk opmerkelijk bedekt met de fluorescerende gele kleuren die eigen zijn aan het Bingoal WB-team.

VBEZOEK DE WEBSITE

VALCKENIER

"Met meer dan 55 jaar ervaring op zak begrijpt Valckenier dat mobiliteit voortdurend evolueert. Ieder van ons heeft zijn eigen mobiliteitsbehoeften en we beheren allemaal onze lokale reizen op onze eigen manier, vandaag en morgen.

Als regionaal familiebedrijf wil Valckenier uw mobiliteitspartner zijn. Vandaag telt de organisatie 11 agentschappen en 270 enthousiaste medewerkers, die elke dag klaar staan ​​om uw mobiliteit met een glimlach te verwelkomen. Onder hen bevindt zich inmiddels ook de derde generatie Valckeniers, vastberaden en enthousiast om het familiebedrijf succesvol voort te zetten. Bij Valckenier kunt u een auto kopen, huren, delen, onderhouden en hergebruiken. Als officieel dealer van de merken Renault, Dacia, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Jeep, Ligier en Alpine zijn ze actief in Aalst, Asse, Brugge, Gent, Lokeren, Ninove , Oostende en Zottegem."

Valckenier is uw partner in mobiliteit. Dichtbij, innovatief en met persoonlijke service. Omdat jij het liefst met een glimlach reist. Beweeg met een glimlach!

VBEZOEK DE WEBSITE