Een betere controle over de voeding met LogMeal

>>> Franse versie <<

Onze partner Log maaltijd geeft om de voeding van onze renners. “We worden bijgestaan ​​door Log maaltijd, de beste oplossing voor real-time controle van de voedselinname dat gebruik maakt van artificial intelligence (AI), computer vision (CV) en deep learning (DL)”, zegt performance manager Jon Wiggins. “Met slechts een foto detecteert en herkent het voedsel, gerechten en dranken, en geeft het zijn voedingsinformatie – 35 micro- en macronutriëntenindicatoren. » De doelstellingen van LogMeal met deze samenwerking zijn het bevorderen van gezonde voedingsgewoonten die de maximale prestaties van de renners verbeteren en hen motiveren om een ​​actieve rol te spelen in hun gezondheid.

Inhoud

Voordelen voor de renners

Met de LogMeal-oplossing kunnen fietsers zelf hun dieet digitaal volgen. Het slaat alle geregistreerde voedselinnames op als een voedingsdagboek en classificeert ze per dag en gelegenheid, ontbijt, lunch, tussendoortje en diner. Ook toont het alle informatie over de gerechten, inclusief ingrediënten, hoeveelheden en meer dan 30 indicatoren voor micro- en macronutriënten.

LogMeal berekent de aanbevolen dagelijkse inname energie (kcal), koolhydraten (g), eiwitten (g) en vetten (g). Elke fietser kan op elk moment van de dag zijn eigen visualiseren resterende dagelijkse innames, met andere woorden, hoe gaat het met zijn/haar dagelijkse doelen en hoe ver is hij/zij verwijderd van het bereiken ervan. Ook wordt aangegeven of het doel is overschreden.

Met al deze informatie kunnen ze hun voedselconsumptie analyseren en hierop afstemmen. LogMeal biedt informatie over voedingsindicatoren waar wielrenners nog nooit eerder over hebben nagedacht en die nu essentieel zijn voor hun sportieve prestaties en uithoudingsvermogen. Dankzij LogMeal kunnen wielrenners hun voedingsvoorlichting exponentieel verfijnen, waardoor ze meer controle hebben over hoe ze zichzelf moeten voeden op verschillende momenten van het jaar, zoals tijdens de training, het voorseizoen, de wedstrijd, de wedstrijddag, enz. hoe het herstel na inspanning kan worden verbeterd en gestroomlijnd.

Voeding verwijst naar de voedingsstoffen in voedsel en het proces dat plaatsvindt in het organisme na inname. Het is een van de belangrijkste pijlers van onze algehele gezondheid. Een goed gepland dieet heeft een positieve invloed op de sportprestaties en helpt sneller te herstellen, waardoor het risico op blessures afneemt.

Voordelen voor Bingoal WB Performance Manager

LogMeal Platform helpt Bingoal WB Performance Manager, Jon Wiggins, om objectief te weten wat de fietsers altijd en overal eten. “Het is een geweldige oplossing om eenvoudig alle fietsers te volgen, de omvang van hun dagelijkse voedingsdoelstellingen te zien en specifieke doelen voor hen te kunnen stellen. Het stelt Jon ook in staat om de afbeeldingen en voedingswaarden van de inname van hun gebruikers te bekijken, gerechtaanbevelingen te doen en hun voortgang bij te houden.”