Motivatie!

Op 5 juli is de hervatting van wedstrijden voor de professionele wielerwereld in België voorzien, dit tijdens de Grand Prix Vermarc in Rotselaar. De “kermiskoers” georganiseerd door onze uitrustingsleverancier Vermarc-Sport is een dag waar veel renners lang naar uitgekeken hebben. Het 160 kilometer lange parcours verdeeld onder 10 ronden is ontworpen door drie sportdirecteurs, Wilfried Peeters (Deceuninck-Quick Step), Herman Frison (Lotto-Soudal) en Olivier Kaisen (Bingoal-WB), welke hun team allemaal present zal zijn aan de start .

De Bingoal-WB renners zijn erg gemotiveerd voor deze eerste ontmoeting, een zogenaamde “trainingsrace”. Vóór de officiële hervatting van de nationale en internationale wedstrijden die op de kalender staan gepland voor 1 augustus. Zo zullen er onder meer nog testrace’s plaatsvinden in Wortegem-Petegem, Bellegem en Outrijve.  Er is ook een teamstage gepland voor 13-17 juli in Welkendraedt. De renners zullen dan onderling strijden om hun plekje te bekomen voor de eerste wedstrijden.

Ludovic Robeet, zeer actief tijdens de voorbereidingsperiode van de groep, is, net als zijn teamgenoten, ongeduldig om de strijd aan te gaan. “We hebben woensdag onze laatste collectieve training gedaan in Mettet, voordat de competitie wordt hervat bij GP Vermarc. De conditie van de hele groep is erg goed. We hebben heel hard gereden op training, we hebben races gesimuleerd. Ik denk dat we in Rotselaar al een heel goed resultaat kunnen tekenen. Vol ongeduld kijk ik uit naar de start! “

Intervieuw Ludovic Robeet (Vidéo FR)

Programma  Bingoal-WB Pro