Bingoal WB wordt Bingoal Pauwels Sauces WB 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Pauwels Sauces, die in 2021 ons team kwam versterken, besloten heeft om meer in het project te investeren. Vanaf heden zal Bingoal WB door het leven gaan als Bingoal Pauwels Sauces WB.

Pauwels sauzen “Pauwels sauzen is zeer verheugd tweede sponsor te mogen worden van deze fantastische Belgische ploeg. Niet alleen zien we de ploeg veel vooraan rijden in de vlucht we zien ook dat de ploeg steeds breder wordt en de sponsoren beter en beter in de kijker rijdt. Dat de ploeg een thuis geeft aan jong talent en ervaren renners die zich nog graag in de kijker rijden is voor Pauwels een belangrijke reden om juist deze ploeg te sponsoren.”

Christophe Brandt, manager Bingoal Pauwels Sauces WB “We zijn zeer vereerd met de beslissing van Pauwels Sauces om de reeds aanwezige steun nog verder te versterken. Onze start van het seizoen 2021 was uitstekend, met in het bijzonder de overwinning van Timothy Dupont in de Ster van Bessèges en de winst van Ludovic Robeet in Nokere Koerse. Daarnaast hebben we ook veel top-10 resultaten, met alomtegenwoordige renners. Deze zeer goede resultaten werkten motiverend voor Pauwels Sauces om meer in ons team te investeren. In deze moeilijke tijden zijn we dus trots om te kunnen rekenen op een partner van dit kaliber. Naast Bingoal en Adeps die ons tijdens de crisis van 2020 nooit in de steek hebben gelaten.” 

Voor het eerst sinds het ontstaan van het team in 2011, zal ons team in 2021 meedoen aan alle grootste wielerklassiekers. Van de Ronde van Vlaanderen tot Luik-Bastenaken-Luik, via Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. Een zeer sterk signaal van onze opmars.

 

Over Pauwels
Pauwels Sauzen is één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Het succes van Pauwels is gegroeid uit de dynamische aanpak, verschillende overnames en de handelsgeest van enkele ondernemende families. Pauwels sauzen is een sterke speler in sauzen met private label voor de Retail, haar Pauwels merk in de horeca, productie van A-merken voor multinationals (co-packing) en productie van sauzen voor export en de voedingsindustrie. Zo verspreiden de sauzen van Pauwels zich over de hele wereld in allerlei smaken en verpakkingen. Pauwels is sterk in kwaliteit, efficiënt en biedt uitstekende service. Het bedrijf blijft investeren in haar personeel en machines en biedt haar cliënteel de gewenste toegevoegde waarde. Pauwels heeft twee fabrieken in Oelegem en Herent. Pauwels is ook gekend van cyclo cross waar Laurens Sweeck Eli Iserbyt en Michael van Thourenhout Pauwels sauzen Bingoal goed in beeld brengen.