Jens Reynders opent de lijst

Het eerste succes van het team Wallonië-Brussel in 2019 kwam van het Development Team, het werk van Jens Reinders (20), winnaar op 17 maart van de Grand Prix Gadenne in Dottenijs (1.12). De dag was ook vruchtbaar voor het professionele team, waarvoor we met name de 4e en 9e plaats Julien Mortier en Kenny Mollie in Parijs-Troyes (1.2) evenals de 4e en 6ee vierkanten vanEmil's Liepins enAksel Nommela bij Ronde Van Drenthe (1.HC).

Jens Reinders. “We hebben in Dottignies laten zien dat we een heel sterk team hebben waarvan ik zeker weet dat het dit seizoen heel veel goede resultaten zal behalen. We hebben de race dus snel ter hand genomen. Alle renners van de ploeg waren zeer geconcentreerd en ik bedank hen voor het beschermen van mijn laatste ontsnapping. » Jens, die wegens ziekte de eerste races van het seizoen moest overslaan, werd 9e in zijn eerste wedstrijd op Wanzeel Koerse. “Ik ben in topvorm aan het begin van het seizoen en dat bewees ik met een overwinning. Mijn doel zal zijn om in 2019 zoveel mogelijk te winnen en te schitteren in de grote evenementen, vooral die van de Nations Cup. Jens Reynders, nationaal vice-kampioen van de hoop in 2018, zou met de nationale ploeg Gent-Wevelgem U23 moeten spelen.