Zelfzeker voor de seizoensstart

Boris Vallée keert terug naar de gelederen van het team van Wallonie-Brussel, waar hij in 2012 en 2013 al deel uitmaakte van het ontwikkelingsteam voor hij de opstap maakte naar de profs. De 26-jarige renner uit Luik heeft een goede winter gehad en is klaar voor zijn debuut, Boris neemt de start de ronde van Saoedi-Arabië, waar hij zichzelf een eerste keer kan testen tegen de andere sprinters.

Boris Vallée. “Ik kijk uit naar de Ronde van Saoedi-Arabië, die voor iedereen een grote primeur is. Er zullen in het begin veel sprint-aankomsten zijn en het is een geweldige kans voor mij om mezelf met de concurrentie te meten en te zien waar ik sta na de winterperiode. Ik voel me goed om deze eerste wedstrijd aan te vatten. Ik heb veel vertrouwen in het WB-team waar we toch met verschillende snelle mannen zijn.  Na Arabië neemt mijn schema me mee naar de Ronde van Antalya voordat ik het Belgische seizoen in Kuurne-Brussel-Kuurne en GP Samyn in ga, deze twee wedstrijden zijn met rode stip aangeduid in mijn agenda.”

Selectie voor de Ronde van Saoedi-Arabië