We verkrijgen respect in het peloton

Milan Menten eindigde als 5e in de 4e etappe van de Etoile de Bessèges die zaterdag tussen Rousson en Saint-Siffret werd verreden. Bingoal-WB werd voor het eerst opgemerkt door de aanwezigheid van Ludovic Robeet in de grote ontsnapping van de dag. De etappe van de dag kenmerkte de solo-overwinning van de Italiaan Filippo Gannan waar we de 2e plaats registreerden van de Fransman Christophe Laporte voor de Duitser Pascal Ackermann, Greg Van Avermaet en onze renner Milan Menten. Milan die de 3e top 5 markeert van het team (inclusief de overwinning van T. Dupont in Bessèges en de 5e stek van A. Livyns in de GP La Marseillaise) sinds de start van het seizoen.

Milan Menten. “Ik ben erg blij met mijn 5e plaats in de 4e etappe van de Etoile de Bessèges. De laatste helling paste goed bij mijn rijstijl. Ik concentreerde me op Laporte en Coquard. Diep vanbinnen denk ik nog steeds dat ik het beter had kunnen doen met een beetje meer zelfvertrouwen. Maar mijn resultaat stelt me ​​ruimschoots tevreden als ik kijk naar het wereldniveau van de Franse wedstrijd. We maakten deel uit van 3 van de 4 ontsnappingen in Bessèges, we wonnen de 2e etappe. Dus we kunnen tevreden zijn! Samen werken helpt ons vooruit en werkt uitstekend. Het loont omdat we naast de resultaten ook het gevoel hebben dat we in het peloton met respect worden behandeld. Mijn vorm is zeer goed en ik denk klaar te zijn voor de seizoensstart in België met Omloop Het Nieuwsblad en de GP Samyn.”

 

Etoile de Bessèges uitslagen