Pauwels Sauces sponsor 2021!

Wij hebben het plezier om Pauwels Sauzen, één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa, te verwelkomen als partner. Met een productie van 100 miljoen kilogram aan sauzen per jaar is Pauwels Sauzen een belangrijke speler op de internationale sauzenmarkt. Het bedrijf produceert sauzen voor retail en met haar eigen merk ook voor de horeca. Bovendien is Pauwels Sauzen ook actief voor internationale A-merken, export en de voedingsindustrie. Op die manier worden de sauzen van Pauwels verdeeld over de hele wereld. Daarnaast is Pauwels Sauzen ook een betekenisvolle partner in de wielerwereld, met name in het veldrijden.

Christophe Brandt, manager van Bingoal-WB: “Pauwels Sauzen is bekend in de wielerwereld. Wij zijn dan ook zeer fier om dit bedrijf als één van de partners te mogen benoemen van ons mooie project waar de nadruk ligt op opleiding en prestaties. Pauwels Sauzen ondersteunt voortaan onze +40 atleten, waaronder professionele renners, belofterenners en paracyclisten en dat het hele seizoen lang in België en daarbuiten. Welkom!”

Directie Pauwels Sauzen: “In het brede wielerpeloton is Pauwels Sauzen als sponsor reeds verschillende jaren een bekende speler, met name in het veldrijden. Daar vertegenwoordigen we met Pauwels Sauzen – Bingoal een aanzienlijk deel van het peloton met talloze overwinningen in de afgelopen twee seizoenen. Dat we nu ook onze schouders zetten onder Bingoal-WB is het bewijs dat we ons nog steeds goed voelen in de wielersport, zelfs in deze bizarre tijden. Meer zelfs: we verankeren ons op deze manier nog meer in deze mooie sport door niet alleen in het veld, maar ook op de weg onze steun te laten gelden. Daarnaast dragen we als trotse fabrikant van échte Belgische sauzen de typisch Belgische tradities ook een zeer warm hart toe. De wielersport is er daar absoluut één van. De connectie die we nu maken met een Belgisch team als Bingoal-WB, met aandacht voor Belgisch talent, is wat ons betreft dan ook een uitstekende match.”