Julian Mertens heeft het ziekenhuis verlaten

Julius Mertens woensdag op training een ongeluk gehad. Julian, die aan verschillende verwondingen lijdt, werd naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) vervoerd waar hij in een kunstmatige coma werd geplaatst om de gevolgen van het ongeval beter te kunnen beheersen. Testen moeten nog gedaan worden.

-
UPDATE 1/06

Julian Mertens onderging een succesvolle operatie
Onze hardloper Julian Mertens, geblesseerd tijdens de training van woensdag, onderging donderdag een succesvolle operatie aan de wervelkolom in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). Donderdag moet hij nog geopereerd worden ter hoogte van de kaak. Julian lijdt ook aan arm- en ribbreuken. Hij zal nog enkele dagen in een kunstmatige coma worden gehouden, afhankelijk van zijn evolutie.

-
UPDATE 3/06

Julian Mertens is uit coma

Onze loper Julian Mertens is zaterdag uit de kunstmatige coma ontwaakt, in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). de bijstand werd verwijderd en hij kon zijn familieleden ontmoeten en kort met hen praten. Het lange genezingsproces neemt zijn beloop.

-
UPDATE 5/06

Julian gaat met de dag vooruit

De medicamenteuze behandeling van Julian Mertens is verminderd. Julian heeft al wat oefeningen in bed kunnen doen bij de fysiotherapeut. Hij is zeker snel moe maar de vooruitgang is echt!

-
UPDATE 20/06

Julian heeft het ziekenhuis verlaten

Julian kon op 19/06 het ziekenhuis verlaten. Zijn genezingsproces is aan de gang. Een rugoperatie moet nog worden uitgevoerd.