“Goed gewerkt om in de Czech Tour top te zijn”

Het Bingoal-WB-team begint gaat van start op 6 augustus in de Czech Tour. De rittenkoers telt 4 ritten. Ontworpen voor alle soorten renners: klimmers, punchers en sprinters. De renners hebben verschillende trainingen gedaan om sterk voor de dag te komen. Ze zijn ook grondig voorbereid op de ploegentijdrit die donderdag het startschot geeft van deze wedstrijd.

Sean De Bie. “Ik denk dat de vorm er is om goed te presteren. We hebben de afgelopen weken goed getraind, vooral met onze team-trainingen en de team-stage. Door COVID-19 is de kalender voorzien voor sommige van onze ploeg is dit dan ook de herstart van het seizoen. Deze race is dan ook een uitgelezen kans om de herstart op een goeie manier te doen. Persoonlijk heb ik veel gewerkt en ben ik niet ver van mijn beste vorm. Ik hoop mezelf de komende dagen snel te kunnen laten zien. De ploegentijdrit zal voor ons bepalend zijn: we zullen ons niveau kunnen situeren ten opzichte van de andere teams en zo de voortzetting van de Tsjechische rittenkoers kunnen bekijken. We zijn allemaal erg gemotiveerd om het beste van ons zelf te geven.”

Interview van Sean (video)

 

 

 

 

 

Bob De Cnodder, sportdirecteur. “De Czech Tour is een etappekoers die donderdag dicht bij de gemeente Unicov begint met een ploegentijdrit. Een onderdeel aar we tien dagen geleden goed aan hebben gewerkt op het Circuit van Zolder. De tweede etappe, die ook rond Unicov aankomt, moet de glimlach bovenhalen bij de sprinters. De 3e en 4e etappe, waarvan de finish op Frydek-Mistek en Sternberk zijn voorzien, zullen eerder voor punchers en klimmers in goede aarde vallen. We hebben een sterk team en staan klaar om de strijd aan te gaan.”

Interview van Bob (Video)

 

 

Selectie voor de Czech Tour