In het juiste ritme voor de Renewi Tour

Ludovic Robeet begon met een goed gevoel aan de Renewi Tour. De eerste etappe was voor hem succesvol: hij won de vechtlustrui. Onze Brabantse loper kondigt een sterke ploeg aan, met diverse troeven voor de verschillende aangekondigde routes, voor sprinters, punchers, rollers. De tijdrit in Sluis (24/08) en de etappe in Geraardsbergen (25/08) zullen van groot belang zijn voor het eindklassement.

Ludovic Robeet. “Ik kwam in juli een beetje ziek aan in de Ronde van Wallonië, maar ik eindigde de wedstrijd in betere vorm. Ik ging verder met de GP van Zottegem om aan het racetempo te werken. Ik heb de afgelopen weken goed gewerkt om in goede vorm aan te komen voor de Renewi Tour, waar de eerste etappe me zal helpen mijn weg te vinden en de juiste pedaalslag in de race te vinden. Het niveau van deze WorldTour-wedstrijd is hoog en de etappes presenteren profielen die overeenkomen met verschillende soorten renners. Er zullen er enkele zijn voor de sprinters, vooral de 1e, 4e en 5e dag, voor de renners in de tijdrit van Sluis, en voor de punchers in de etappe die aankomt in Grammont. We hebben goede argumenten voor deze wedstrijd: het hoofddoel van ons team is om een ​​van onze renners in de ochtendvlucht van elke etappe te plaatsen en dan te werken voor onze sprinters, in het bijzonder Matteo Malucelli en Kark-Patrick Lauk. »

Ludovic Robeet en Ceriel Desal maakten deel uit van de kopgroep van de eerste etappe. Zeer actief, Ludovic kreeg aan het einde van de eerste dag de vechtlust. (Foto Renewi Toren)

Selectie en uitslag voor de Renewi Tour