Aanval op de Flandriennes

Onze lopers voerden de traditionele verkenningen uit van de Omloop Het Nieuwsblad routes. De wedstrijd, die wordt verreden tussen Gent en Ninove, markeert de opening van het profseizoen in België en van de “Flandriennes”-campagne. Na de start van het seizoen in januari onder de zuidelijke zon stonden kasseien en “bergen” weer op het lopersmenu.

“Kenneth van Rooy is in goede vorm, net als Luca va Boven die bijna 100% fit is. Hun missie bij Omloop zal dan ook zijn om met de groep favorieten zo ver mogelijk te gaan.”

Jean-Denis Vandenbroucke, DS “Onze lopers voerden een verkenning uit van zo’n 170 kilometer via alle moeilijkheidsgraden van het parcours Omloop Het Nieuwsblad. De groep is erg gemotiveerd door de terugkeer naar België, onze lopers zijn er klaar voor. Kenneth van Rooy verkeert in goede vorm, net als Luca van Boven, die bijna 100% fit is. Hun missie bij Omloop zal zijn om met de groep favorieten zo ver mogelijk te komen. Onder meer Ceriel Desal en Louis Blouwe zijn stamgasten in de ochtendvlucht en dit wordt dan ook hun missie. Een groot deel van de groep zal ook meedoen in Kuurne-Brussel-Kuurne. » (Foto M. Lainé – Bingoal WB)

 

Selectie voor de Omloop Het Nieuwsblad

Selectie voor Kuurne-Brussel-Kuurne

Alle foto's van de verkenning