NIEUW PARTNERSHIP MET WILLY NAESSENS GROUP

Het Team Wallonie-Bruxelles is trots om ook de Willy Naessens Group vanaf nu tot onze partners te mogen rekenen!

Wat doet de Willy Naessens Group? Met Build & Food vat je alle activiteiten van de Willy Naessens Group samen. Willy Naessens Build is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. De specialisatie van Willy Naessens Food is de distributie van voedingswaren en de productie van vleeswaren en bereide maaltijden. > Bedrijfvideo

 

 

 

Waarom dit partnership? In Vlaanderen kent iedereen de persoon Willy Naessens en de Willy Naessens Group, onder andere door de deelname aan enkele tv-programma’s. Willy zelf is een echte ‘BV’ (bekende Vlaming). Een heel grote troef natuurlijk… want zo komt de Willy Naessens Group altijd als eerste naar boven in de gedachten van mensen die bouwplannen hebben bijvoorbeeld.

 

 

 

Dirk Deroose, CEO Willy Naessens Group. “In Wallonië is de Willy Naessens Group nog iets minder gekend bij het grote publiek, zeker in vergelijking met Vlaanderen. We hopen met dit partnership ook onze naamsbekendheid in ons Zuidelijk landsgedeelte te vergroten en geloven erin dat dit op deze manier zal lukken.”