IK WIL EEN ROL SPELEN IN DE FINALES

Ludovic Robeet sloot zijn 4e profseizoen op een enthousiaste manier af. Een 8ste plek in het nationaal kampioenschap te Anzegem, onze Brabantse renner, een geweldige renner ten dienste van het Bingoal-WB team, maakte opnieuw een grote sprong voorwaarts. Dit tijdens een seizoen waar het niveau erg hoog was.

“Ik heb goed gewerkt tijdens de eerste lockdown, dus ik was een groot deel van het seizoen op mijn best. Ik denk dat ik in 2020 een goed punt heb bereikt. De gezondheidscrisis heeft veel veranderd in het wielrennen, de kalender natuurlijk, maar vooral ook het niveau van de wedstrijden, dat erg hoog was. Het team was bij alle gelegenheden erg aanwezig, maar we hebben dit seizoen niet voor de overwinning kunnen spelen, juist vanwege het zeer hoge niveau dat we consequent tegenkwamen. Hopelijk kunnen we in 2021 een volledig seizoen hebben, met wedstrijden die goed gespreid zijn om ons in staat te stellen te herstellen en goed te werken tussen grote afspraken door. Wat mijn prestatie betreft, zal ik het Belgisch kampioenschap aanwijzen waar ik 8ste eindigde. Ik had het beter kunnen doen, mijn kaart beter kunnen spelen, maar deze leidende rol in de kopgroep is bij mij niet gebruikelijk. Dit is een gebied dat ik in de toekomst moet verbeteren.”

Video

Uitslagen

Foto’s

Photonews
Photonews