“Ik wil al een resultaat”

Sean De Bie lanceert zijn seizoen 2020 in Zuid-Frankrijk, met de GP La Marseillaise en de Etoile de Bessèges op het programma. Het is niet de eerste keer dat hij de twee openingswedstrijden in Frankrijk voor zijn rekening neemt want hier vind hij goeie kansen om meteen te scoren.

Sean de Bie. “De twee openingswedstrijden in Frankrijk zijn niet te lang, ze zijn intens en er zijn kansen.  Na de stage voel ik me in een goeie conditie dit mede door een goede winter en wat cyclocross.  Ik zal zien of het nuttig was voor mijn wedstrijdritme en of ik in de toekomst hetzelfde winterprogramma zou moeten herhalen. Naar het einde toe van de winter voelde ik elke week beterschap maar ik ben zeker nog geen 100%, maar wel scherp genoeg om het seizoen te beginnen. Uit ervaring weet ik dat de Marseillaise niet altijd een goede gids voor de toekomst is. Ik ben daar heel goed en slechter geweest in Bessèges en vice versa. Mijn doel is in elk geval al om een ​​resultaat op te tekenen tijdens Bessèges. Na de twee Franse wedstrijden ga ik terug naar België om te trainen voordat ik de Tour du Haut-Var aanpak. Daarna is staat het de openingsweekend op het menu in België met Omloop het Nieuwsblad.”

Selectie voor de GP La Marseillaise

Selectie voor de Etoile de Bessèges