“Fluo laten zien op het einde van de wedstrijd”

Na een deugddoende top 20 bij de GP la Marseillaise maakt Dimitri Peyskens zich klaar om 3 wedstrijden in Spanje te betwisten. La Vuelta de Murcia (14-15 / 02), vervolgens de Classica de Almeira (16/02) en ten slotte de Ruta del Sol (19-23 / 02) staan op zijn programma.

Dimitri Peyskens. “Zelfs als de beste conditie er nog niet is, toch was la Marseillaise een goede eerste test voor het Spaanse luik. Het is voor mij persoonlijk de eerste keer dat ik aan deze Spaanse wedstrijden zal deelnemen. Ten op zichtte van vorig jaar is dit dus een beetje een wijziging in het programma. Maar het is goed om het programma van tijd tot tijd te kunnen wijzigen. Ik weet niet echt wat ik moet verwachten maar ik kijk er wel naar uit om de wegen te ontdekken. Voor de Ruta del Sol staan ​​we aan de start met een zeer sterk team, vooral met Eliot en Jelle voor de moeilijkere aankomsten. Dus we zullen zeker een kaart hebben om uit te spelen. Het volgende weekend zal ik de Faun-Ardèche Classic en de Drôme Classic rijden die ik erg op prijs stel maar die vaak worden onderschat vanwege het openingsweekend in België. Na deze races zal ik zeker een korte periode inlassen van training hebben om me voor te bereiden op de belangrijkste momenten van het seizoen. Ik wil hierin tonen dat ik mijn plaats heb in de top 20 zeker in de Flèche Brabançonne die mij bijzonder nauw aan het hart ligt. Ik denk dat we met het team een ​​punt hebben bereikt waarop we ons niet alleen tonen in de ontspanningen van de dag maar dat we zeker ook ons mannetje kunnen staan in de finale!”

Selectie voor La Vuelta de Murcia 

Selectie voor de Classica de Almeira

Selectie voor de Ruta del Sol