Ardennes-étape, nieuw teamlid van Bingoal Pauwels Sauces WB

Leider op de markt van vakantiehuizenverhuur in de Ardennen, het bedrijf uit Stavelot sluit zich aan bij het professionele wielerproject Bingoal Pauwels Sauces WB. Dit aan de vooravond van de Ardennenklassiekers en tot het einde van het 2022. Ardennes-étape heeft de wens om het regionale territorium verder in de verf te zetten en de fietservaring centraal te stellen in verblijven voor alle fietsliefhebbers.

“We zijn verheugd om samen met Bingoal Pauwels Sauces WB een verbintenis aan te gaan voor de komende 18 maanden. Sinds onze eerste contacten en hun stage in de Ardennen in één van onze vakantiehuizen, voelden we meteen veel raakvlakken met het team en haar management. Onder andere de liefde voor de Ardennen als trainingsterrein, die niet alleen wordt gewaardeerd door Belgische sporters maar ook door mensen die uit onze omringende landen komen. We waarderen ook het sterke sociale en educatieve aspect van het project, met zijn ontwikkelingskern en zijn damesteam”, legt Philippe Neumann, CEO van Ardennes-étape, uit.

Christophe Brandt, Manager Bingoal Pauwels Sauces WB. “Sinds het seizoen 2020 dwingt de gezondheidscrisis ons om onszelf opnieuw heruit te vinden op het gebied van voorbereidingen. Dankzij Ardennes-étape hebben we infrastructuren van uitzonderlijke kwaliteit ontdekt waardoor onze renners in optimale omstandigheden en in een uiterst gezellige sfeer zich kunnen voorbereiden. “Tijdens de talrijke gesprekken met de directie van Ardennes-étape merkten we op dat we veel gemeenschappelijke waarden hadden, het idee om samen te werken lag dus voor de hand. We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking die een onschatbare meerwaarde betekent voor ons sportproject. Een grote dank aan Philippe Neumann en zijn hele team voor het vertrouwen in ons.”

Philippe Neumann.Fietsen is één van de meest populaire activiteiten in de Ardennen tijdens toeristische verblijven. Met onze toewijding aan de Ardense Klassiekers, zetten we onze investering voort om de mooiste hoekjes van onze regio in de verf te zetten. En inderdaad, naast de zichtbaarheid die ons partnerschap zal brengen, wilden we innovatief zijn en de fietservaring vergroten, en dus niet alleen het professionele wielrennen centraal stellen in onze samenwerking. Met het Bingoal Pauwels Sauces WB-team willen we veel ervaringen creëren om te delen met onze huurders, eigenaren, fietsliefhebbers…: exclusieve routes, uitdagingen die kunnen worden bereikt op onze prachtige wegen, artikels, video’s, maar ook in de toekomst, wanneer de omstandigheden meer optimaal zijn, enkele exclusieve dagen, waarbij fietsen en ontspanning worden gecombineerd. We zitten daarom in een veel breder partnerschap dan de traditionele sponsoring. We zijn verheugd dat we bij Bingoal Pauwels Sauces WB een gunstig antwoord hebben gevonden op ons voorstel.”

Omtrent Ardennes-Etapes

Met meer dan 2.000 vakantiehuizen verspreid over de hele Ardennen maar ook Condroz, Famenne, Gaume en zelfs de regio Namen of Luik kan Ardennes-étape aan alle verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om een sportieve vakantie met vrienden of familie, Ardennes-étape biedt een perfecte mix van ontspanning en activiteiten.

https://www.ardennes-etape.be

Contact:  christophe.brandt@trworg.be +32477 58 59 89