13 profs van de 2020 kern in 2021

Contents

13 renners uit de kern van 2020 zullen in 2021 in het Bingoal-WB-shirt te zien zijn.

6 renners met een 2-jarig contract (2020-21)

Jonas Castrique (Bel, 1997), Laurens Huys (Bel, 1998), Ludovic Robeet (Bel, 1994), Joel Suter (Sui, 1998), Jelle Vanendert (Bel, 1985), Luc Wirtgen (Lux, 1998).

 

 

 

 

 

 

 

7 renners hebben hun contract voor 2021 verlengd

Sean De Bie (Bel, 1991), Arjen Livyns (Bel, 1994), Kenny Molly (Bel, 1996), Mathijs Paasschens (PB, 1996), Dimitri Peyskens (Bel, 1991), Boris Vallée (Bel, 1993) en Tom Wirtgen (Lux, 1996).

 

 

 

 

 

 

 

 

Sean De Bie (Bel, 1991). “Ik ben erg blij dat ik mijn contract bij Bingoal-WB in kan verlengen. Ik voel dat de directie, Christophe Brandt en onze coach Christophe Prémont, veel vertrouwen in mij hebben. Het geeft me veel enthousiasme en moraall om hard te werken voor 2021.”

Arjen Livyns (Bel, 1994). “Ik ben blij dat ik mag blijven bij Bingoal WB. Ik had een goed eerste seizoen bij het team, ondanks de gezondheidscrisis. De samenwerking met het personeel en de andere renners was vanaf dag één zeer gezinsvriendelijk; het gaf me een goed gevoel om het seizoen 2020 met een gevoel van rust te beginnen. Ik heb, met de staf, dezelfde visie op mijn ontwikkeling en ik wil in 2021 een nieuwe stap zetten. Ik voel me erg goed binnen de groep, ik had geen reden om te twijfelen toen Christophe Brandt vertelde over mijn vernieuwing voor volgend seizoen. Ik heb veel vertrouwen om het in 2021 nog beter te doen.”

Kenny Molly (Bel, 1996). “Ik ben erg blij deel uit te maken van het team in 2021! Na dit moeilijke jaar vanwege de gezondheidscrisis hoop ik dat alles in 2021 weer z’n normale gang zal gaan. Ik heb laten zien dat ik in 2020 een nieuwe mijlpaal heb bereikt en wil volgend jaar verder gaan. Ik ben in ieder geval erg gemotiveerd.”

Mathijs Paasschens (Ned, 1996). “Ik ben erg blij dat ik mijn contract bij Bingoal-WB in 2021 heb kunnen verlengen. Het team verbetert elk jaar. Persoonlijk denk ik dat ik dit jaar een ander niveau heb bereikt en ik hoop dat ik hetzelfde kan doen, met het team, in 2021. Hopelijk wordt ook volgend jaar een normaal jaar. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimitri Peyskens (Bel, 1991). “Ik ben blij dat ik voor het 5e jaar op rij door kan gaan met het team. Ik voel me erg goed in de groep, dat geeft me altijd veel vertrouwen. Ik denk dat we nog steeds samen kunnen groeien, nog steeds vooruitgang kunnen boeken, ervaring en vertrouwen kunnen opdoen. Laat 2021 maar komen!”

Boris Vallée (Bel, 1993). “Ik ben erg blij dat ik mijn plekje mag behouden in mijn team. Na een goede start van het seizoen 2020 was mijn conditie aan het groeien toen we de eerste opsluiting in gingen. Ik heb het goed gedaan tijdens deze lockdown. Helaas kwam ik zwaar ten val in de sprint van de 2e rit van de Ronde van Hongarije met als gevolg een bekkenbreuk. Dus mijn seizoen eindigde vroegtijdig. Ik zal geen winterstop maken dit om mijn achterstand goed te maken. Ik ben erg gemotiveerd voor 2021 en ik ben erg blij om een sprinter als Timothy Dupont bij ons te zien komen. De rekrutering voor 2021 is spannend: het toont een zeer solide kern aan. We zullen volgend jaar heel sterk zijn.”

Tom Wirtgen (Lux, 1996). “Ik ben erg blij met het vertrouwen dat het team me geeft. Het laat zien dat mijn werk voor de groep wordt erkend. Ik zal in de winter hard werken om klaar te zijn voor de eerste race van 2021. De samenwerking met onze coach met Christophe Prémont vind ik perfect en zeer lonend. We plannen twee stages in januari, waardoor het team vanaf het begin van het seizoen aanwezig zal zijn voor een nieuw en geweldig avontuur in 2021.”